Om mig

Jag är Auktoriserad & Specialiserad Hudterapeut och medlem i SHR. Förutom det har jag utbildat mig till

bl.a Specialistundersköterska, Frans- & Brynstylist, Färg- & Stilstylist, Make Up Artist.

Jag gick min utbildning på Nya Elementars Gymnasium som var en statlig utbildning i Stockholm 1991. Den innebar att jag fick både SHR och Cidescoexamen.

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig religiös eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att  medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. Vårt emblem är kundens trygghet!

Jag startade 1991 och hade egen firma i Delsbo under 6 år. Men jobbade lite för mycket och avvecklade firman.  4 år senare 2001 var jag tillbaka inom yrket igen och arbetade i hemmet.  Annica’s Hudvård har funnits sedan 2002.

20120220 startade jag salongen i en affärslokal och satsade fullt ut på firman igen. Det har gått otroligt bra och 2016 i maj blev det dags för nästa steg – namnbyte på firman. Numera heter den då Butiq Annica för att poängtera att jag säljer damkläder, hudvårds- och make up produkter, diabetes sockor, stödstrumpor m.m.

Men jag fortsätter naturligtvis ändå med att göra behandlingar dessutom. Jag ger professionella behandlingar med  effektiva och kraftfulla produkter i en lugn och avslappnande miljö. Du kan koppla av och blir väl omhändertagen och får en behandling utifrån Dina behov.

Våren 2012 gick jag Stylistutbildning vilket innebär att jag kan tipsa dig om vilka kläder du ska välja när du vill dölja/framhäva en kroppsdel.

Jag jobbar också som volontär för Look Good Feel Better på Sundsvalls sjukhus ett antal gånger per år. Då lär vi ut bra hudvård och make up till kvinnor som är i någon fas av cancerbehandling.

Varmt Välkommen