Kundservice/Information

KONTAKT SKER VIA MAIL, SMS ELLER TELEFON

Mail: info@butiqannica.se

Sms/telefon: +46730849213

Öppettider för shopping i butiken:

Onsdagar kl. 15-17.30

Torsdagar kl. 12-17.30

Fredagar kl. 12-16

Samt SISTA lördagen i månaden kl. 10.30-14.30

Behandlingar kan bokas via  menyn Boka behandling här på webbsidan, på min facebooksida  via en BokaNu knapp eller via mig. Jag gör fotvård på hembesök och dom kan bara bokas via mig.

När jag har behandling på kund så svarar jag inte i telefonen, men lämna namn och telefonnr så ringer jag upp så snart jag kan senast nästa dag.

Besöksadress till butiken: Edevägen 7

824 70 Delsbo

Postadress: Köpmangatan 12a

824 71 Delsbo

VÅRA BETALSÄTT

Vi  använder Payson Checkout för privatkunder. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Kreditupplysningar som tas av Payson påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t.ex. banker.
Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.
Mer information och fullständiga villkor om Payson betalsätt hittar du hos Payson.se
Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms.
Vi har en enhetsfrakt på 99 kr för beställning.  Vid ej uthämtat paket debiterar vi 150kr.

LEVERANSTIDER

Vår ambition är att vara ska levereras inom 2-7 dagar från beställning.

REKLAMATIONER

Reklamation avser fel i varan och reklamationsrätten är 1 månad. Konsumenten ersätts för eventuella kostnader (returfrakt) vid godkänd reklamation. Vid en reklamation kontakta Butiq Annica, Köpmangatan 12a, 824 71 Delsbo eller via mail: info@butiqannica.se eller telefon 073-0849213.
Trygg E-handels godkända företag lovar att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Konsumenten har full rätt att reklamera en vara om varans egenskaper avviker från det som avtalats eller som följer av lag.

ÅTERBETALNING

Vi återbetalar konsumenten inom senast 30 dagar i det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet.

RETURER

Du har full returrätt inom 14 dagar. Villkoret är förstås att du inte har använt varan. Konsumenten har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan.
Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Därefter får Du dina pengar inbetalda på det konto du betalat ifrån. Återbetalningen kommer från Payson genom Butiq Annica. Har du inte betalat fakturan så krediterar vi fakturan så fort varan kommit i retur.

ÅNGERRÄTT

Konsumenten har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Konsumenten har rätt att utnyttja ångerrätten (14 dagar). Ångerrätten börjar löpa från det att konsumenten mottagit varan. Om konsumenten utnyttjar sin ångerrätt kontakta/eller skicka varan till: Butiq Annica, Köpmangatan 12a, 824 71 Delsbo eller kontakta oss via mail info@butiqannica.se eller telefon 073-08 49 213

FÖRSÄLJNING TILL MINDERÅRIGA

Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år).

PERSONUPPGIFTER

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt register. Kontakta oss på info@butiqannica.se eller ring 073- 08 49 213